WS Hungary

PR tanácsadót keresünk

Olyan kollégát keresünk, aki már rendelkezik tapasztalattal a kommunikációs szakmában, dolgozott médiával, van ügyféltapasztalata és ismeri az influencerek világát.
Aki szervezett sajtóeseményeket, írt közleményt, cikket vagy éppen kommunikációs stratégiát, dolgozott influencer kampányban, mindezt akár nemzetközi nagyvállalatok megbízásából, magyarul és angolul.
Lehet, hogy éppen téged, ha már több éve juniorként dolgozol, de feljebb lépnél, vagy tanácsadó/account székben ülsz, de környezetváltozásra vágysz. Szívesen dolgozunk olyan kollégákkal, akik sokat mosolyognak, megbízhatóak és szeretnek folyamatosan tanulni. Fontos, hogy jól írj, ismerd a sajtó elvárásait, képben legyél a hírek, média világában és örülünk, ha járatos vagy a közösségi médiában is.

Ha úgy érzed, a fentiek nagyrészt illenek rád, örömmel vesszük, ha elküldöd angol és magyar nyelvű önéletrajzodat a ws@webershandwick.hu címre!

(Az elküldött személyes adatokat kizárólag a pozícióra történő jelentkezés kapcsán használjuk és a jelentkezési folyamat végén töröljük.)

Elvárások:
- Egyetemi, főiskolai végzettség
- PR/kommunikációs szakmai tapasztalat (akár ügynökségi, akár ügyféloldalon)
- Felsőfokú angol nyelvtudás – szóban és írásban (erre szükséged lesz a munkád során)
- Kiváló íráskészség magyarul és angolul
- Microsoft Office alkalmazások ismerete
- Precizitás, önállóság
 

Olyan kollégát keresünk, aki már rendelkezik tapasztalattal a kommunikációs szakmában.

Aktuális

Összes hír