WS Hungary

Pénzügyi
kommunikáció

A WS Hungary nemzetközi pénzügyi szakcsoportja a pénzügyi kommunikáció minden területén széles körű tapasztalatokkal rendelkezik. Ide tartoznak a befektetői kapcsolatok, a fúziók és felvásárlások kommunikációja, illetve a pénzügyi szolgáltatók számára nyújtott kommunikációs szolgáltatások is.

A pénzügyi kommunikáció fókuszában a vállalat jó hírneve áll – az ügyfelek, a befektetők, a stakeholderek és a média vonatkozásában is. A WS Hungary iparági szakértőkből álló kommunikációs csapata ezért első lépésként azonosítja a részvényárfolyamokra és a pénzügyi termékek forgalmára befolyással bíró döntéshozókat, majd testre szabott eszközökkel szólítja meg őket.

Mivel a pénzügyi piacok globális piacok, a WS Hungary ügyfelei számíthatnak egy, a világ 81 országának 126 városában jelen levő, kimagasló színvonalú pénzügyi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalat támogatására. Partnerirodáink megtalálhatóak a világ nagy pénzügyi központjaiban, így ügyfeleink igényeinek magas színvonalon meg tudunk felelni, legyen szó New Yorkról, Tokióról, Szingapúrról, Hongkongról, Hamburgról, Londonról, Zürichről, Genfről vagy akár Milánóról.

Aktuális

Összes hír