WS Hungary

Technológiai
PR

A globális és hazai technológiai piac ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy az üzleti és a fogyasztói piacra termelő vállalatok számára egyaránt kínáljunk megoldásokat. Technológiai szakcsoportunk a piaci trendeket, az iparág egyes területeinek alakulását átlátva speciális tanácsadói szaktudást kínál az infokommunikáció és a telekommunikáció piaci szereplőinek.

Szolgáltatásaink a PR eszközök teljes spektrumát tartalmazzák. Az eredményként megalkotott kommunikációs stratégia tükrözi a technológiai iparág szereplőitől elvárt magas színvonalú és korszerű technológiát, minőséget és sokoldalúságot.

A WS Hungary együtt dolgozik a Weber Shandwick Európai Technológiai Szakcsoportjaával, amely Európa legnagyobb technológiai PR hálózata: 1994-ben alakult és jelenleg több mint 100 tanácsadóval dolgozik. A WS Hungary nemzetközi informatikai és technológiai tapasztalata a következő területeket öleli fel: elektronikai ipar, digitális média, vállalati szoftverek és rendszerek, hálózatok, félvezetők, vezeték nélküli rendszerek, telekommunikáció.

Aktuális

Összes hír