WS Hungary

Vállalati
kommunikáció

Munkatársaink széles körű szakértelme alapján kreatív és integrált kommunikációs megoldásokat nyújtunk imázsépítő és hírnévmenedzselő projektekben. A vállalati kommunikációs szakcsoport segítséget nyújt a cégek számára a megfelelő pozicionálás elérésére a kiélezett piaci versenyben. A szakcsoport segítségével az ügyfelek sikeresen szerepelnek napjaink kommunikációs környezetében, amely megköveteli az átláthatóságot, díjazza a jó hírnevet, és kegyetlenül reagál, ha a kettő közül bármelyikben is megrendül a bizalom.

Egyedülálló metodológiánknak köszönhetően szorosan együtt tudunk működni ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy megfelelő kommunikációs környezetet teremtsünk a cégek pozitív társadalmi megítéléséhez szükséges dinamikus párbeszéd kialakításához minden külső és belső célcsoport bevonásával.

Fő tevékenységeink közé tartozik a vállalati pozicionálás, az employer branding, a kutatások, a belső kommunikáció, a válságmenedzselés, a vállalati imázsépítés és a vállalatok társadalmi szerepvállalási programjainak kialakítása és kezelése.

Aktuális

Összes hír