WS Hungary

Társadalmi felelősségvállalás

A jótékonykodás önmagában ma már nem képes hatékonyan megkülönböztetni a vállalatot a versenytársaitól, és nem jár mérhető eredménnyel.

A legsikeresebb, és a legjelentősebb értéket teremtő CSR programok egy-egy ügy társadalmi szintű felvállalását, és az azzal kapcsolatos gondolkodásmód megváltoztatását tűzik ki célul. A sikeres CSR kommunikáció minden érintettet megszólít: 360°-os kommunikációval juttatja el az üzenetet a médiától kezdve a befektetőkön, az üzleti partnereken, a döntéshozókon és a munkatársakon át egészen a vásárlókig.

A jól felépített és megfelelően kommunikált társadalmi felelősségvállalási program különösen alkalmas arra, hogy proaktívan és tartósan védje a vállalat imázsát, és ez hosszú távon az üzleti eredményekben is jelentkezik. A társadalom irányában felelős magatartást tanúsító vállalatok a Weber Shandwick nemzetközi kutatása szerint jelentős előnyben vannak a vállalati imázst érintő krízishelyzetekben is.

„A társadalom irányában felelős magatartást tanúsító vállalatok jelentős előnyben vannak a vállalati imázst érintő krízishelyzetekben is."

Aktuális

Összes hír